Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z budowaniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego mam problem,że jak ustawie spawn na swoim serwie moge budować i burzyć dopiero po 20 kratkach? jest na to jakieś rozwiązanie ? proszę o pomoc ! 

Opublikowano

Podaj listę pluginów oraz logi z konsoli. Możliwe, że na tym terenie jest założona flaga, która blokuje budowanie 

Ale jeśli ma OPA to flaga nie przeszkadza w budowaniu.

Opublikowano

Prawdopodobnie masz założony cuboid, wpisz: /rg info, a potem /rg remove <nazwa>.

Jeśli po tym nie zadziała, to nie wiem.

Opublikowano

Mam essentials authme LWC ChestShop autosaeworld motdmanager multiversecore otherdrops permissionsex plotme plugin metrcis simpleregionmarket vault worldedit worldguart contrib mcore to wszystko ;)

Opublikowano

Mam essentials authme LWC ChestShop autosaeworld motdmanager multiversecore otherdrops permissionsex plotme plugin metrcis simpleregionmarket vault worldedit worldguart contrib mcore to wszystko ;)

Podaj logi z konsoli 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jakie logi konsoli to co jest tam napisane? :D Jestem w tym zielona...

# AutoMessage Configuration
# -----------------------------------------------------
# General Config
# This config can be reloaded in game with the '/reloadmsg' command (OPs Only)
#
# time - Set the time between messages in Seconds
# prefix - The text in the tag before an Auto Message (Now Supports Colour Codes) Remove the tag for No Message Prefix
# random - Choose if the message list should be shown in order or shuffled (true or false)
time=45
prefix=$2[$fINFO$2]
random=false 
TO CHYBA TO ! ;)
Opublikowano

@2up podałaś konfigurację pluginu ;)

A nam chodzi o to, co pojawia się w konsoli. Wejdz w glowny folder z serwerem, folder logs i podeślij nam najnowszy plik ;)

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Tak. W tym folderze powinnaś mieć pliki x-x-x.log.gz

Wyślij taki plik log.gz z najnowszą datą ;)

Opublikowano
ĽUmOAţŢ_1^Ó¨p|i|C`AmÓőšťÝëîöţ}g÷ŔVä@&ł3ĎÎ<űĚp´;ýNüë ŞT`blşŰöF?:01L.frbwtG_ÍĽŔoůő×+žt!A[,răâRŠKw ašbŕď=0¨}O{őćľôÂşgęšË'§÷NvMm7Rc¨×çŕË3""Cbĺr|Őż:ŹO>E9çxDŤő9OýÉ9Ń]~Đ>đĂş_o6:őVŤŃ~ŹŻźš^Ľr!ěÇü(Ďóĺ{Î¸ŠŽ{ÚÚx~në­ć˝kŘ:;îž

[ý4K0EáĘ=<ďżVKÝ~§ş6>Ó&ÝńUwý /ĂţđúCőzţ°KmLşÇă.Nşë/^,I es!iF"$3'%Rá39z_íĂ>2ţú;žĹ<!AXf-źvĘv"ɤÖüÖJČV8ĄËÜîAxĄÖ;Në@jňĚa°[pSŔTłhNZ¤H

)§âŠhT@KŠŤÔMĹLĚĘÚw' ­Ę)zö2Ϩ,.^ĚŤ˙<5pG˝żw×Bwç

3ŚŹ8|ŔźGŠŠ÷/ĺÖP8ł˛˛H{°5Av îÍV{żÝhí´Ăp?l>KŽQ?cčÉYÚá§J}ť´ŕ˙J[8ék;L%Ű/~&v­RŃLHW7ëáO¤@Ř

h{z{zVdd;nľgmČé}ń*Ôş\U§ŚĽĂäŽÝzU:5.yşŘ°?sTMrúzľYŻî|°ŔÁ¨<Xnľu[re=ÇŁád4čÚśdY¨â÷Ť°ąH+S*$°÷oD;źrź˘ęáQŰĹý,ĐM°š;˘gţ/Ô

ńt íâí׊֏BÓ_ąŤZú9+"+đň-ą˝ť 

TO TO ?? 0.O
Opublikowano

... Chryste zbaw mą duszę.

Zapakuj folder z serwerem w .rar i wyślij mi na PW, bo jak widzę nic nie ogarniasz :D Tylko plik wrzuć na jakiś hosting

Opublikowano

A ile masz lat, 9? Nie bierz się za tworzenie serwerów, jak nic nie ogarniasz. Ja nie mam cierpliwości do takich osób. Wybacz ale nie pomogę jeżeli nie dojdziemy do porozumienia. Proszę ostatni raz.

Kliknij na folder z serwerem PRAWYM przyciskiem myszy, kliknij Dodaj do archiwum. Kliknij OK. Następnie wejdź na http://www.sendspace.pl/ i kliknij przeglądaj. W okienku, które wyskoczy wybierz ten plik .rar , który wcześniej tworzyłaś. Uzupełnij tytuł, opis i taki, byle jak. Następnie prześlij tu link. Jeżeli teraz nadal nie wiesz, o co chodzi, to nie licz na moją odpowiedź.

Opublikowano

@up

Powinien polecieć warn za offtop . Dasz ten folder z serwerem? Bo zakładasz temat i nie dajesz sobie pomóc.

Opublikowano

Nie bierz się za coś czego nie ogarniasz, bo potem jest multum choyowych serwerów. Wyślij pliki serwera bo inaczej chyba nie damy rady, jak nie umiesz tekstu skopiować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...